CéginformációkTekintse meg tevékenységünket

Tudjon meg többet cégünkről

AnyagleadásKüldje el nyomdai anyagát

Tovább az anyagleadási segédletünkre

Nyomdai segédHasznos tudnivalók, tanácsok

Hasznos tudnivalók, tanácsok

ReferenciánkSzemezgetés eddigi munkáinkból

Szemezgetés eddigi munkáinkból

Minőségi- és környezeti politika

 • Partnereink felénk támasztott követelményeinek szeretnénk minél jobban megfelelni a nyomdaipari termékek gyártása területén. Ennek érdekében tűztük ki célul, hogy EU konform minőségi és környezetközpontú irányítási rendszer szerint dolgozunk.
 • Üzletpolitikánkat a megbízható minőség, a mértéktartó árak és a pontos, rugalmas gyors kereskedés jellemzi.
 • Vevőinkkel és beszállító partnereinkkel egyaránt – a minőségügyi és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével – jó kapcsolatok kialakítására törekszünk, partnereinket – kérésükre – tájékoztatjuk környezetvédelmi helyzetünkről.
 • Társaságunk elkötelezett a vevőink igényeinek maximális kielégítésében. Ennek során figyelembe vesszük jövőbeni érdekeiket és folyamatos fejlesztéssel törekszünk elvárásaik gazdaságos megoldására.
 • Fontos számunkra a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodás.
 • Azonosítjuk, nyilvántartjuk és értékeljük a működésünkkel járó potenciális veszélyeket, környezeti hatásokat, és azokat igyekszünk tervszerűen csökkenteni vagy megszűntetni.
 • Alkalmazottainkkal és szervezetünk megbízásából dolgozókkal, megismertetjük tevékenységünk környezeti hatásait, valamint környezetvédelmi tudatosságukat folyamatosan fejlesztjük.
 • A tevékenységünk során figyelünk a környezetszennyezés megelőzésére és a keletkező veszélyes és egyéb hulladékot elkülönítve gyűjtjük, tároljuk, és gondoskodunk, azok elszállít(tat)ásáról.
 • Gondoskodunk munkaterületünk tiszta, rendezett állapotáról, a megfelelő munkakörülmények kialakításáról, valamint a megfelelő minőségű munkavégzéshez szükséges eszközpark fejlesztéséről.
 • Folyamatosan figyelemmel kísérjük és betartjuk a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályokat és előírásokat.
 • A Spori Print Vincze Kft. céljai elérésének és fenntartásának záloga minden dolgozó minőségügyi és környezetközpontú gondolkodása, a hatékonyság növelése, valamint egymás munkájának kölcsönös megbecsülése.

A fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk integrált irányítási rendszert vezet be és működtet az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerszabvány, illetve a környezetközpontú irányítási rendszerekre vonatkozó MSZ EN ISO 14001:2015 szabvány alapján, illetve alkalmazza a folyamatos javítás eszközeit.

Anyagleadási segédlet

Rövid tájékoztatónk azt a célt szolgálja, hogy az alábbiakban megadott információk, paraméterek segítségükre legyenek a hatékony és zökkenőmentes együttműködésben.

Nyomtatásra szánt anyag elküldése

Szolgáltatások

Prospektusok, szórólapok, meghívók, névjegyek, katalógusok, könyvnyomtatás, könyvkiadás, leporelló forgalmazás, digitális nyomtatás.

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról

Ajánlat- és információkérés

Kérjen ajánlatot vagy információt amennyiben szükségesnek találja a zökkenőmentes együttműködésünkhöz. Kollégáink kézséggel állnak rendelkezésére bármilyen probléma vagy kérdés esetén.

Kérjen ajánlatot, vagy információt